Paaseierenzoektocht 2024

Beste jonge speurneuzen,

Het is bijna zover! De paaseierenzoektocht in Domein De Ghellinck gaat van start op zondag 24 maart. Dit jaar is de paashaas er vroeg bij vanwege “De ronde van Vlaanderen”. Het belooft een geweldige dag te worden vol plezier, avontuur en heerlijke verrassingen.

Als je tussen de 0 en 12 jaar oud bent, ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze fantastische zoektocht. Het enige wat je hoeft te doen, is je inschrijven via onderstaand formulier. Inschrijven is heel eenvoudig en kan tot en met vrijdag 22 maart.

Tijdens de zoektocht ga je op zoek naar de lekkerste chocolade-eitjes het mooie Domein De Ghellinck. En ouders hoeven zich geen zorgen te maken, want voor hen is er ook een gezellige apero-bar voorzien. Daar kunnen ze genieten van een drankje aan democratische prijzen terwijl hun kinderen op zoek zijn naar de paaseieren.

We verzamelen om 10 uur bij het kantientje in Domein de Ghellinck. Vergeet vooral niet om een mandje of tasje mee te nemen om de gevonden eitjes in te bewaren. Deelname aan deze leuke zoektocht is helemaal gratis voor alle ingeschreven deelnemers. Breng gerust familie of vrienden mee!

We hopen dat jullie er allemaal bij zijn op zondag 24 maart. Het wordt een fantastische dag vol avontuur en plezier!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Elsegem Leeft.